uw was onze zorgVoor veel bedrijven is het belangrijk dat de was op tijd en goed gedaan is. Witte kleding moet natuurlijk wit zijn, zeker als u of uw personeel gezien wordt door uw klanten. Laat ons die zorg van u overnemen. Wij kunnen in overleg met u de juiste prijs berekenen. Het is uiteraard mogelijk om een passende offerte voor u te maken.

Service staat bij ons vanzelfsprekend hoog in het vaandel. Voor uw idee├źn staan wij uiteraard open en wij willen altijd met de klant in gesprek zijn om voor het beste resultaat en de hoogste kwaliteit.

Stoomgoed kan bij ons aangeleverd worden en de volgende dag afgehaald worden. Het is ook mogelijk dat wij uw was afhalen en gereinigd weer bij u afleveren.

uw was is onze zorgOmdat uw agenda het niet altijd toestaat om onze winkel te bezoeken, kunnen wij eventueel een afspraak met u maken om een en ander te bespreken. Op deze manier kunnen wij aan uw wensen voldoen en u kunt tevreden over ons zijn. Indien u een afspraak wenst te maken of een offerte aanvraag wilt doen, neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Ook kun u ons telefonisch bereiken. De adresgegevens en ons telefoonnummer staan tevens op onze contactpagina vermeld.