2013
03.28

wasmachinesOp internet kwamen wij het bericht tegen wat spreek over een mishandeling in een wassalon. Opmerkelijk genoeg werd een man in het Belgische Gent in zijn gelaat geschopt. De aard van het conflict blijkt te liggen in het aanraken van elkaar was waarna een duw- en trekpartij ontstond. Reden te meer om uw was in onze wassalon te laten doen. U hoeft namelijk niet bij ons in de salon te wachten op uw was. Dat doen wij voor u! Heeft u dus een was of ligt er nog stoomgoed, wassalon Aqua Clean is er voor u.

 

2013
03.20

De webpagina van uw Wassalon Stomerij Aqua Clean is geheel vernieuwd. Met de vernieuwing willen wij voor onze klanten in Monnickendam, de regio Waterland en Purmerend beter bereikbaar zijn. Heeft u op- of aanmerking over onze nieuwe website dan horen wij dat natuurlijk graag. Zoals u kunt zien staat er in het menu ook een contact item. Als u deze aanklikt komt u op onze contactpagina terecht waar u contact met ons kunt zoeken of een bericht achter kunt laten.

Ook is het mogelijk dat u een reactie geeft in bijvoorbeeld dit artikel. Dit kan onder aan deze pagina. Bij deze berichten zullen wij onze actie`s, reclame`s en eventuele nieuwsitems plaatsen zodat u op de hoogte bent en blijft van onze activiteiten. Wij hopen u met deze website te kunnen voorzien van onze (bedrijfs-)informatie en hopen u snel in onze winkel te treffen.